Loading..

NEKADA JE BILA NAJLJEPŠA DJEVOJČICA SVIJETA,SVAKI DAN SE ŠMINKALA I IŠLA U SOLARIJUM: Danas ima 14 i izgleda ovako,ŠOK!

Lice od ove djevojčice vam je vrlo vjerovatno poznato – prethodnih godina ona je nekoliko puta pobjeđivala na različitim takmičenjima ljepote, a bila je proglašena i za najljepšu djevojčicu u cijeloj Americi.

Loading..

U takmičenje je ušla uz pomoć svoje majke koja ju je uvela odmah od malih nogu, insistirajući na tome da plavokosa Edin uvijek bude dotjerana, sa savršenom frizurom, našminkana i obučena u damske haljinice od tila.

Miki je do te mjere željela da “sačuva ljepotu” svoje kćerkice da ju je terala da jede isključivo niskokaloričnu hranu, a vodila ju je i solarijum, a na koncu svega svakodnevno joj je davala i energetske napitke, kako bi Edin bila dobro raspoložena.

Ovakav način sa životom i ovakav tempo joj nije godio pa je djevojčica često bila bolesna imala je jake glavobolje.

Kasnije su na svjetlost dana isplivale i informacije da je Miki često tukla kćerku, a u cilju toga da Edin “stvori otpor prema stresnim situacijama”.

Na kraju je ova majka upozorena da mora da promijeni ponašanje kako joj država ne bi oduzela dijete, a i sama Edin je riješila da prestane da se takmiči kada je napunila šest godina i osvojila 300. titulu!

Danas ona ima 14 godina, a i dalje se bavi modelingom, ali u daleko manjoj mjeri. Imala je epizodne uloge u nekoliko filmova, napisala je autobiografsku knjigu, a okušala se i u blogerskim vodama.

Popularna je i na Instagramu gdje je prati više od 40 hiljada ljudi, a istakla je da bi voljela da s posveti glumi i muzici u budućnosti, te da pokrene sopstvenu proizvodnju dječije garderobe.

Uprkos tome što je ova tinejdžerka uspela donekle da se vrati normalnom odrastanju, posljedice oduzetog djetinjstva su trajne, što se da vidjeti i po njenom izgledu, ali i stilu života koji nalikuju jednoj 20-godišnjakinji.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *